In al onze cursussen wordt de deelnemer persoonlijk gezien en begeleid in het creëren van een gezonde leefstijl of het realiseren van een voorgenomen hardloopdoel. Afhankelijk van je wensen, ambitie en mogelijkheden kun je aansluiten bij één van onze cursussen. Bij alles wat we doen staat de belevingsfactor centraal.

20150906_115743Wie heeft baat bij onze cursussen

Onze cursussen zijn bedoeld voor zowel personen of kleine groepen die gemotiveerd zijn voor een gezonde leefstijl en de gevorderde atleet die zijn of haar tijden wil verbeteren, als de (opnieuw) beginnende hardloper die vanaf (bijna) nul start met de loopsport. Trainingen zijn primair gericht op het praktisch uitvoeren van opgestelde schema’s en looptechniek. Gelijktijdig stimuleren we een bredere kijk op gezondheid, waarbij meerdere domeinen van de nieuwe definitie van Gezondheid (prof. dr. Machteld Huber) worden meegenomen in onze aanpak.

Waarom een cursus bij Lopenenzo

Er is veel te vinden op internet en in (hardloop)bladen over leefstijl, schema’s, tempo’s, zones en looptechnieken. Ze zijn allemaal waar en veelal theoretisch onderbouwd. Ze zijn echter algemeen geldend. Dat betekent dat de één er mee uit de voeten kan, terwijl de ander er niet mee gebaat is. Ieder mens is uniek, met zijn/haar individuele mogelijkheden en beperkingen. Deze zijn van fysieke en mentale aard en worden ook beïnvloed door omgevingsfactoren. Een goed en verantwoord opgebouwd programma, persoonlijke adviezen & coaching en begeleide trainingen vergroten de kans op succes en werkt blessurepreventief.

10-weekse cursussen

Meerdere keren per jaar start een 10weken durende cursus voor verschillende niveaus. Van beginner tot ver gevorderd. Er wordt getraind in kleine groepen van ca. 10 deelnemers. De trainingen vinden plaats in Zuidlaren op dinsdag- en donderdagavond en in Groningen op maandag- en donderdagavond. Iedere cursus sluit af met een gezamenlijke duurloop.  Je traint dus 10 weken 2 x per week onder deskundige begeleiding en één keer met discipline. De investering bedraagt minimaal dus 3 keer per week een uur trainen en € 175. Persoonlijke aandacht, techniek en humor staan voorop in de aanpak. De eerstvolgende cursussen starten september 2016.

Logo Sportrusten grootVanaf oktober gaat Lopenenzo haar cursusaanbod uitbreiden met het sportrustenpakket van Koen de Jong. In 100 dagen werken we samen toe naar een gezamenlijk evenement! Klik op de linkjes voor meer informatie.

0

0

0

0

0

logo tbv website lopenenzoBen je geïnteresseerd in gezondheid, vitaliteit en wil je kennis vergaren die je vervolgens kunt delen? Neem eens een kijkje op onze andere website en laat je inspireren door ons aanbod: www.deleefstijlacademie.nl

Wil je deze pagina delen?
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Extra informatie

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande over te typen.

* altijd invullen