Tarieven particulieren

picto 03Gezondheidscheck

Bij twijfel over de mogelijkheden en beperkingen van het lichaam m.b.t. de te leveren inspanningen is een gezondheidscheck mogelijk. Deze check geschiedt bij een extern bedrijf of het SMA. Informeer naar kosten en vergoedingen.

picto 05AdemWijs

Wist je dat je met speciale ademhalingstechnieken, de juiste mindset en door middel van graduele koudetraining direct invloed hebt op je gezondheid en je (sport)prestaties? we leggen het je graag uit tijdens onze workshop

Ademwijs© is een workshop gebaseerd op de Wim Hof Methode. Tijdens de workshop maak je kennis met een ademhalingstechniek die je energieniveau omhoog brengt en ervaar je direct de winst. Na deze workshop ben je tevens in staat het stressniveau in het dagelijkse leven te herkennen en te beïnvloeden.€ 45,- P.P.

Picto 06Training & Coaching (personal training)

Personal training is altijd maatwerk. Naast het gesprek over jouw persoonlijke doelstellingen en een optionele gezondheidscheck geldt een vast tarief voor het individueel begeleiden van een looptraining van € 85,-. Een training duur ca. 60 minuten.

Picto 07Cursussen

Gedurende het jaar verzorgt Lopenenzo hardlooptrainingen voor beginnende en gevorderde lopers. Informeer naar de mogelijkheden voor jou.

Picto 10Woodcamp 

Woodcamp (een variant op bootcamp) maakt gebruik van eigen gewicht en natuurlijke materialen, obstakels en attributen van hout. Woodcamp zorgt voor een goede rompstabiliteit en versterkt de spieren. Klik hier voor de prijzen:  Inschrijfformulier woodcamp

Picto 09Runningtherapie

Een traject duurt 10 weken  (15 consulten). De loopsessies zijn minimaal 1 x per week, of in overleg met de deelnemer. Er wordt individueel begeleid, maar indien mogelijk en gewenst ook in groepsverband (maximaal 3 personen). Een consult / training duurt ca. 60 minuten. Het lopen in kleine groepen kent een aangepast tarief:
Prijs per persoon (15 x) € 850,- (1 deelnemer),  € 650,- (2 deelnemers), € 450,- (3 deelnemers)

Voorafgaand aan het traject vindt er een specifieke verplichte intake plaats (inclusief), waarin de aanleiding, het probleem en de doelstelling worden geformuleerd aan de hand van een interview en vragenlijst. Waar mogelijk en gewenst kan oplossingsgericht worden gecoacht. Tevens bestaat de mogelijkheid van een gezondheidscheck of Energie Control Check©. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Informeer bij je eigen zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden. 

Via je werkgever
Ben je (deels) arbeidsongeschikt? Dan is je werkgever of bedrijfsarts mogelijk bereid om de kosten van de Runningtherapie te vergoeden. Werk je nog wel maar heb je stressgerelateerde klachten, informeer dan of je preventief onze Runningtherapie mag volgen.
Via je eigen bedrijf
Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je de kosten van de Runningtherapie als aftrekpost opvoeren.
Via het UWV
Ben je arbeidsongeschikt of ontvang je een WW-uitkering, dan kunt je via het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) aanvragen. Met deze IRO ga je zelf op zoek naar een re-integratiebureau. Via een re-integratiebureau kan Runningtherapie worden ingezet.

alle prijzen zijn inclusief BTW
NB alle activiteiten vinden plaats binnen een straal van 5 km rond Annen. Daarbuiten wordt een vergoeding gehanteerd van € 0,29 per kilometer

Bedrijven ontvangen een offerte op aanvraag

Informatie

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande over te typen.

* altijd invullen