De Leefstijl Academie is er voor iedereen die actief wil bijdragen aan de ondersteuning van een vitale leefstijl. De diverse opleidingen zijn ontworpen door professionals in samenwerking met verschillende opdrachtgevers. Vanuit de wetenschap dat goed onderwijs en deskundigheidsbevordering nooit af en een organisch proces is, zorgt ervoor dat ons aanbod altijd actueel is.

Met collega’s
We bieden Incompany opleidingen en trainingen op maat aan, voor afdelingen of voor het hele bedrijf. Workshops en presentaties, maar ook lezingen met diverse thema`s waarbij leefstijl centraal staat. Samen met collega`s werk je aan de versteviging van het bedrijf waarbij de praktijk en zichtbaar gedrag alle theorie concreet maakt. De verandering wordt voelbaar en de bedrijfscultuur wordt proactief beïnvloed.

Individueel
Voor hen die als individu geïnteresseerd is een opleiding te volgen bij De Leefstijl Academie, is er een unieke mogelijkheid een individueel traject te volgen. Hierbij wordt je gekoppeld aan een docent en geldt de praktijk als jouw leerschool. Dit betekent dat je een relevante werk- of stageplaats moet hebben. Samen met jou formuleren wij een doel passend bij de eigen praktijk en literatuurstudie die aansluit bij de opdracht. Je brengt het geleerde dus direct in de praktijk en hebt de mogelijkheid ervaringen in de supervisie met de docent, kritische te delen. Optimale aandacht, flexibele agenda afspraken met je docent, direct rendement van je studie in je eigen praktijk en leren wanneer het jou, het beste uitkomt. Je sluit af met een praktijktoets en wordt beoordeeld door een neutrale docent waarna je een diploma of certificaat krijgt. (afhankelijk van de gekozen opleiding)

Zelfstandig verder?
Na een studie voor bijvoorbeeld Leefstijlcoach besluiten diverse gediplomeerden een eigen praktijk te starten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want je wordt naast een enthousiaste Leefstijlcoach ook ondernemer. En dat is dikwijls nadenken over businesscases, kamer van koophandel, BTWnummers maar vooral, welke klanten wil ik bedienen, hoe herkenbaar ben ik als ondernemer, hoe zet ik social media in, waar ga ik werken etc.
Voor deze (startende) ondernemers bied De Leefstijl Academie ondersteuning. We begeleiden je bij het businessplan. Onderwerpen als marketing maar vooral, waar sta je voor als ondernemer? Zo wordt de inhoud van je opleiding en de ondersteuning bij je ondernemerschap een haalbaar doel en wellicht een mooie switch in je carrière, of juist de boost die je nodig hebt voor een professionele koers. Doordat leefstijlbeïnvloeding een serieuze zaak is geworden hebben ook zorgverzekeraars besloten voor hun verzekerden de kosten voor een begeleiding door de leefstijlcoach te vergoeden. Het biedt kansen voor het ondernemerschap.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod op de site van de Leefstijl Academie of neem contact met ons op, we helpen je graag verder!