De Leefstijl Academie is een particulier opleidingsinstituut gericht op leefstijl, gezondheid en vitaliteit. Daarnaast verzorgt ze Masterclasses, workshops en in company trainingen. Naast de vaste staf werkt de Leefstijl Academie met specialisten uit het werkveld. Docenten die richtinggevend zijn voor hun vakgebied, enthousiast en bevlogen.
Voor zowel particulier als (zorg)organisatie is de Leefstijl Academie een betrouwbare partner met HBO geaccrediteerde opleidingen die garant staan voor diepgang en rendement.

Uitgebreide informatie over haar aanbod vind je op www.deleefstijlacademie.nl

cool way

Mijn naam is Douwe van den Berg. Ik ben de jongste instructeur ter wereld in de Wim Hof Methode en oprichter van The Cool Way.

Een rode draad in mijn leven is dat ik een groot verlangen heb om dingen te begrijpen. Dit bracht mij o.a. naar de universiteit, waar ik afstudeerde in een combinatie van filosofie, taalkunde en godsdienstwetenschappen. Naast deze intellectuele interesses ben ik gefascineerd door de ongelofelijke dingen die we met ons lichaam kunnen leren. In 2012 volgde ik mijn eerste workshop in de Wim Hof Methode. Vanaf die tijd bleef ik elke winter buiten zwemmen. In November 2013 begon ik met de instructeursopleiding, die ik begin 2015 afrondde. Nieuwsgierig wat de positieve effecten van koudetraining zijn?

Voor jou of je team/bedrijf kan ik samen met Lopenenzo een onvergetelijke ervaring organiseren. Kijk eens op: www.thecoolway.nl

 

runnersworldRunnersworld Groningen is de grootste hardloopwinkel in Noord-Nederland en bestaat uit 400 m2 hardloopspecialisme en 600 m2 race- en atb specialistme (Cycle Trend), dus 1000 m2 sportplezier. Met onze 36m lange indoor testbanen (3 stuks) maken wij een dynamische video-opname van de afwikkeling van uw voet. We analyseren uw voeten en laten ons door u informeren over een eventueel sportgerelateerd medisch verleden. Een garantie tot de goede hardloopschoenen!