Hoe het kan lopen…

Goede ideeën worden niet achter het bureau geboren. Goede ideeën ontstaan tijdens beweging. Zo verging het mij in 2010 tijdens een lange duurloop. Tijd en ruimte genoeg vrij na te denken over beslissingen die ik moest nemen t.a.v. mijn werk en privé. Tijdens deze duurloop (en ook tijdens duurlopen daarvoor) maakte ik keuzes op basis van nieuwe inzichten en creatieve gedachten. Die keuzes waren vooral werkgerelateerd. Als manager in de zorg stond (en staat) de dag vol met dilemma’s. Tijdens teamoverleggen, werkbesprekingen en de uren achter het beeldscherm verstrikte ik in vastgeroeste patronen, kwam niet tot oplossingen en ervoer druk. Veel druk. Deze druk werd stress en ontnam me mijn plezier aan het werk. Zelfs zo erg, dat ik met ernstige klachten van burnout thuis op de bank kwam te zitten….

Tijdens die duurloop realiseerde ik mij de vrijheid van denken, de rust en energie die het hardlopen me bracht. Ik kwam met alternatieven, oplossingen en creatieve ingevingen. Bewegen geeft ruimte! Dit zouden meer mensen moeten doen.

Ik bedacht me mijn ervaringen als manager, maatschappelijk werker, hardlooptrainer, runningtherapeut en coach te bundelen en integraal aan te bieden aan ieder om mij heen die vast liep. Lopenenzo was een feit. Dat enzo verwijst naar de veelheid van activiteiten waarin bewegen centraal staat. Door te bewegen ben je in staat te veranderen!
De ervaringen van de afgelopen jaren is input voor ontwikkeling. Nieuwe ideeën, nieuwe kansen, nieuwe activiteiten. Lopenenzo is letterlijk en figuurlijk volop in beweging. Ik ben gaan samenwerken met betrokken partners in de keten (podotherapeut, fysiotherapeut en voedingsdeskundige) en sinds 2014 met de gepassioneerde trainer Karel Jonker. Hij deelt mijn visie en zijn ervaringen ook graag met jou. Samen bieden we onze diensten aan in Groningen, Friesland en Drenthe. Naast de vaste trainingslocaties zijn wij in staat onze diensten naar je toe te brengen. We denken niet in termen van grenzen maar in termen van mogelijkheden.