Wist je dat je met speciale ademhalingstechnieken, de juiste mindset en door middel van graduele koudetraining direct invloed hebt op je gezondheid en je (sport)prestaties?

Nee? …we leggen het je graag uit tijdens onze workshop ADEMWIJS©

AdemWijs© is een workshop gebaseerd op de ademhalingstechnieken van diverse methodes. Tijdens de workshop maak je kennis met een ademhalingstechniek die je energieniveau omhoog brengt en ervaar je direct de winst. Na deze workshop ben je tevens in staat het stressniveau in het dagelijkse leven te herkennen en te beïnvloeden.

Na de leerzame oefeningen ga je onder begeleiding dippen in een ijsbad. De watertemperatuur …koud. Deze oefening versterkt de elasticiteit van  je vaatstelsel, verlegt mentale grenzen en versterkt de aanmaak van bruin vet en witte bloedlichaampjes. Wat dit allemaal betekent wordt je uitvoerig uitgelegd en vooral, hoe je deze methode kunt gebruiken in je dagelijks leven. Met als doel, meer energie, meer gezondheid en meer geluk.

Het resultaat na deze workshop is dat jij praktische handvatten mee naar huis krijgt die gezondheid een enorme boost geven. Je voelt je sterker, fitter, slaapt beter en krijgt een blijer brein!

De workshop doe je in gemakkelijk zittende (sport)kleding. Handdoek en zwemkleding mee!

Wil jij meer weten over deze workshop? Neem contact met ons op!